注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

die rose的博客

执着地迈向成功、酝酿成熟。人生是一连串教训,经历了才会理解

 
 
 

日志

 
 
关于我

我不可能做到别人要求我做每一件事,我只有足够时间去做我该去做的事情。如果我无法把每件事情都作到尽善尽美,这便意味着我想做的事情已经超过了我该去做。认清了自己的人生坐标,我的生活变得更为简单了,作息安排也更为合理。 魅力由它而生,它是苦难的根源,也是塑造坚强现在的原因。愿意相信别人,能够承担别人的信任,相信别人却是极其艰难的决定。心底的秘密存在于过去,找到那个能接受过去的人,就能有勇气焚毁所有的担心,融化冰封的城堡,让世界大地回春。

网易考拉推荐

微距摄影 - 近距离看世界  

2011-10-13 17:52:46|  分类: sign |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
微距摄影 - 近距离看世界 - die rose - die rose的博客

这组照片的主题是微距摄影。微小的水珠,鲜花和小虫,在强大的近距离拍摄下,为我们展现出了神话般的色彩和梦幻般的纹理。

微距摄影 - 近距离看世界
The world around us is amazing and diverse. Our eyes allow us to perceive the surrounding world in colors, sizes, and resolution most suitable for our perception. But the capabilities of human vision are somewhat limited, so that we cannot perceive adequately certain aspects of the existing surrounding world. For example, we cannot see very small objects, which are still crucial elements of the world around. Fortunately, humans invented multiple technical means to overcome the limitations of the human sight and reveal the entire new world, which still exists next to us even if cannot see it with the bare eyes.
我们周遭的世界神奇而多变,眼睛能够让我们从颜色,尺寸方面来感知它,并为我们调整最合适的分辨率。不过由于人类视觉的某些限制,我们并不能够完整的感知世界的某些方面。比如,那些这个世界的重要组成部分,但是非常小的物体,我们看不到。幸运的是,人类发明了多种技术手段来克服这种视觉限制,将这个全新的世界展现开来。虽然它就在我们周围,而肉眼无法分辨。
Macro photography is the key theme of this gallery. Tiny water drops, flowers and bugs, captured at a very close distance with powerful magnifying lenses, expose the whole new aesthetics to us with fabulous colors, fantastic shapes and textures. Macro photo is a great example to illustrate the versatility of life forms on our planet, where each form has its own specific aesthetics and beauty. Macro photography allows us to enjoy all that beauty, and now we are welcoming you to the gallery, displaying small worlds at close range.

这组照片的主题是微距摄影。微小的水珠,鲜花和小虫,在强大的近距离拍摄下,为我们展现出了神话般的色彩和梦幻般的纹理。微距摄影在揭示这个星球多样的生物形态方面做出了榜样。每种形态都有其美学特质, 而它使我们能够感受到这种美。欢迎欣赏这组近距离的小小世界图片。
Insectuality

微距摄影 - 近距离看世界 - die rose - die rose的博客
微距摄影 - 近距离看世界 - die rose - die rose的博客
动植物
微距摄影 - 近距离看世界 - die rose - die rose的博客
水珠与其间蛛网般的图案
微距摄影 - 近距离看世界 - die rose - die rose的博客
反面
微距摄影 - 近距离看世界 - die rose - die rose的博客
  评论这张
 
阅读(104)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017