注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

die rose的博客

执着地迈向成功、酝酿成熟。人生是一连串教训,经历了才会理解

 
 
 

日志

 
 
关于我

我不可能做到别人要求我做每一件事,我只有足够时间去做我该去做的事情。如果我无法把每件事情都作到尽善尽美,这便意味着我想做的事情已经超过了我该去做。认清了自己的人生坐标,我的生活变得更为简单了,作息安排也更为合理。 魅力由它而生,它是苦难的根源,也是塑造坚强现在的原因。愿意相信别人,能够承担别人的信任,相信别人却是极其艰难的决定。心底的秘密存在于过去,找到那个能接受过去的人,就能有勇气焚毁所有的担心,融化冰封的城堡,让世界大地回春。

网易考拉推荐

南极冰雪荒野上空的飞行任务  

2011-11-14 16:07:06|  分类: message |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
南极冰雪荒野上空的飞行任务 - die rose - die rose的博客

美国国家航空和宇宙航行局的DC-8在飞越南极荒野上空时所拍摄的一组照片。

图片:
Mission Flies Above Antarctica's Icy Wilderness

南极冰雪荒野上空的飞行任务

Nov 02, 2011 06:07 PM ET

2011年11月2日美国 东部时间下午06:07 
OurAmazingPlanet Staff    

OurAmazingPlanet的编辑人员
Image 1 of 6
6张图片中的第1张

南极冰雪荒野上空的飞行任务 - die rose - die rose的博客
Rocky mountain face, Alexander Island
亚历山大岛洛矶山的外观
The landscape of Alexander Island, Antarctica, as seen by NASA's DC-8 on Oct. 24, 2011. NASA's Operation IceBridge monitors ice thickness in polar regions using instrument-laden aircraft during a break between satellite observations from 2009 to 2016. The 2011 Antarctic campaign captured dramatic images of the frozen continent during flights out of Punta Arenas, Chile.
美国国家航空航天局的DC - 8于2011年10月24日所看到的南极洲亚历山大岛的景观。美国航空航天局的操作冰桥,从2009年至2016年在卫星观测的中断期间,用装载仪器的飞机监视着极区冰层的厚度。2011年南极的突击行动在飞离智利的彭塔阿雷纳斯(智利港口城市)时, 拍摄了这张冰封大陆激动人心的图片。
Image 2 of 6
6张图片中的第2张
南极冰雪荒野上空的飞行任务 - die rose - die rose的博客
G-V in Punta Arenas
停在蓬塔阿雷纳斯机场上的G - V
The G-V in on the runway in Punta Arenas on Oct. 7, preparing for the first science flight of Operation IceBridge's Antarctica 2011 campaign. The G-V flew to the fast-moving Thwaites Glacier. 
10月7日在蓬塔阿雷纳斯飞机跑道上的G-V ,为操作冰桥在2011年南极突击行动的首次科学飞行作准备。
Image 3 of 6
6张图片中的第3张
南极冰雪荒野上空的飞行任务 - die rose - die rose的博客
Pine Island Glacier ice shelf rift
松岛冰川冰架上的裂缝
NASA’s DC-8 flies across the crack forming across the Pine Island Glacier ice shelf on Oct. 26, 2011. The ice shelf is in the midst of a natural process of calving a large iceberg, which it hasn’t done since 2001. 
美国国家航空航天局DC - 8在2011年10月26日的飞行穿越了形成横跨松岛冰川冰架的裂缝。冰架正处在大冰山崩解的自然过程中,可是自2001年以来,它还没有形成。
Image 4 of 6

6张图片中的第4张

南极冰雪荒野上空的飞行任务 - die rose - die rose的博客
Clouds swarm Alexander Island mountains
云彩成群飘游在亚历山大岛上的山脉
Alexander Island mountain range; seen from NASA's DC-8, Oct. 24, 2011. 

美国国家航空航天局的DC - 8于 2011年10月24日所看到的亚历山大岛上的山脉
Image 5 of 6
6张图片中的第5张

南极冰雪荒野上空的飞行任务 - die rose - die rose的博客
Banking over the edge of Pine Island Glacier ice shelf
在松岛冰川冰架边缘的上空的倾斜转弯
During a flight over the Pine Island Glacier ice shelf, the DC-8 banks over the Amundsen Sea and the clean edge of the ice shelf front. The shelf drops about 200 feet from its surface to sea level. This image was taken on Oct. 26, 2011. 
在飞行穿越松岛冰川冰架时, DC - 8在阿蒙森海和冰架前面干净边缘的上空倾斜转弯。冰架从其表面下降到海平面约有200英尺。这张照片是在2011年10月26日所拍摄的。
Image 6 of 6
6张图片中的第5张
南极冰雪荒野上空的飞行任务 - die rose - die rose的博客
Shackleton Range
沙克尔顿山脉
A view of the Shackleton Range, Coats Land, Antarctica, during NASA's DC-8 flight over the continent on Oct. 21, 2011.
美国国家航空航天局的DC - 8 于2011年10月21日飞越南极洲大陆时所看到的表皮地层上的沙克尔顿山脉。 
  评论这张
 
阅读(77)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017